Cheap Soccer Uniforms
Sushi maken € 19,50 - silsplace

KINDERFEESTJE SUSHI MAKEN

Tijdens dit kinderfeestje gaan we echte sushi maken. We werken niet met rauwe vis, maar wel met allemaal ingredienten die de meeste kinderen lekker vinden.  Je kunt denken aan banaan, mango, gerookte kip, kaas, sla, zalm, avocado, komkommer. We gaan jullie allemaal sushi leren rollen op verschillende manieren en we zorgen dat alles er mooi uitziet. Ook gaan we nog japanse omeletjes maken . Jullie eten alles gezamenlijk op en wat over is mag de jarige job mee naar huis nemen. Super leuk om te doen. (dit is maaltijdvullend).

-Adviesleeftijd vanaf 9 / 10 jaar en ouder

Kosten

€ 19,50 per kindje. Vanaf 8 kids (bij minder kindjes rekenen we toch de prijs voor 8 kindjes). Incl. onbeperkt ranja/fris wat lekkers in de vorm van een cupcake of negerzoen bij binnenkomst en wat te snoepen tijdens het feestje. Ook zorgen we natuurlijk voor een kadootje voor de jarige.

Duur

Duur 2 uur

Programma

Als jullie er zijn beginnen we natuurlijk met zingen voor de jarige en genieten we samen van ranja en wat lekkers, dat kan iets zijn van een negerzoen of een cupcake! Als het lekker op is gaan we beginnen met de workshop. We gaan eerst samen koken en het daarna gezellig samen opeten. Tijdens de workshop zorgen we natuurlijk voor wat lekkers. Na afloop van de workshop is er altijd tijd voor een foto-momentje als jullie dat leuk vinden. We hebben leuke foto-attributen en een gave fotolijst waarmee we leuke  groepsfoto’s kunnen maken met natuurlijk alle mooie kunstwerken erop.

Locatie

Het kinderfeestje kan alleen in  Moergestel gegeven worden. Je kun hier  gratis parkeren. Ook kan het feestje bij jullie thuis gegeven worden er komt dan  eenmalig 0,35 cent per km aan bijkomende kosten bij en we vragen of jullie dan zelf voor ranja willen zorgen.

kinderfeest sushi tilburgsushi kinderfeest tilburgsushi maken kinderfeest tilburgsnoepsushi kinderfeest tilburgIMG-20150609-WA0001kinderfeest tilburg 9


Cheap Soccer Uniforms
Open chat