Macraméplantenhanger

Helemaal hip en terug van weggeweest zijn ze de macraméhangers of plantenhangers.  Ze zijn super leuk om te maken en staan leuk met een waxinelichtje er in of een plantje of vaasje met droogbloemen. We hebben keus  uit heel veel kleuren macramègaren zodat je echt iets kunt maken wat bij je past. Wie weet heb je straks een nieuwe hobby! Tijdens de workshop knoop je een lange plantenhanger / macraméhanger.

De workshop kost € 25,00 pp incl consumpties en wat lekkers! De workshop duurt   2 uur.

Programma

Als jullie er zijn beginnen we natuurlijk met een lekker bakje koffie/thee of  fris. met wat lekkers. Daarna leggen we alles uitgebreid uit en gaan jullie aan de slag.  Na afloop van de workshop is er altijd tijd voor een foto-momentje als jullie dat leuk vinden. Is de workshop ter ere van een vrijgezellenfeest of jarige job dan hebben we nog een kleinigheidje!

Locaties & kosten

 

  • Onze workshop-locatie in Tilburg of Moergestel (bij beide locaties kun je gratis parkeren) vanaf 6 personen € 25,00 pp 

 

  • Onze workshop- locatie in Nijmegen vanaf 8 personen € 35,00 p.p. (betaald parkeren voor de deur)

 

  • Bij je thuis € 30,00 pp - eenmalige meerprijs € 0,20 cent per km berekend vanaf Tilburg - minimaal 6 personen. Als de workshop bij je thuis wordt georganiseerd gaan we ervanuit dat je zelf voor koffie/thee etc. zorgt.