Kinderfeestje Mozaieken

Ben je opzoek naar een kinderfeestje mozaieken, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We gaan een spiegel mozaieken met allerlei kleine stukjes tegels en steentjes. We hebben tegels in alle kleuren van de regenboog dus je kunt ook echt iets maken wat bij je past. Alles wordt goed uitgelegd en we hebben ook allerlei voorbeelden om ideetjes op te doen. Het is erg leuk werk en de resultaten zijn altijd verasend. Na afloop gaat iederen naar huis met een super leuke spiegel. Het voegen gebeurd thuis i.v.m. het drogen van de lijm. Het voegen is niet moeilijk en je krijgt een uitgebreide instructie mee naar huis.

 

-Adviesleeftijd vanaf 6/7 jaar

Kosten

€ 16,- per kindje. Vanaf 8 kids (bij minder kindjes rekenen we toch de prijs voor 8 kindjes). Incl. onbeperkt ranja/fris wat lekkers in de vorm van een cupcake of negerzoen bij binnenkomst. Ook zorgen we natuurlijk voor een kadootje voor de jarige.

Duur

Duur kleine  2 kleine uurtjes

Programma

Als jullie er zijn beginnen we natuurlijk met zingen voor de jarige en genieten we samen van ranja en wat lekkers, dat kan iets zijn van een negerzoen of een cupcake! Als het lekker op is gaan we beginnen met de workshop. Tijdens de workshop zorgen we natuurlijk voor wat te snoepen. Na afloop van de workshop is er altijd tijd voor een foto-momentje als jullie dat leuk vinden. We hebben leuke foto-attributen en een gave fotolijst waarmee we leuke  groepsfoto’s kunnen maken met natuurlijk alle mooie kunstwerken erop.

Locatie

Het kinderfeestje kan gegeven worden:

  • Op onze workshop locatie in Tilburg bij de Westermarkt (je kunt hier gratis parkeren)

  • Op onze workshoplocatie in Moergestel (je kunt hier gratis parkeren). We zitten helemaal vooraan in Moergestel, tegen Tilburg-Zuid aan.

  • Binnen een straal van 40 km rondom Tilburg / Moergestel kunnen we het feestje ook bij je thuis organiseren (meerprijs € 0,29 cent per km berekend vanaf Tilburg of Moergestel)

  • Woon je verder weg bestel dan een super tof  Diy Kids pakket, compleet met alle materialen en een duidelijke instructie. Klik voor alle info in de webshop

Extra opties

  • Bij alle kinderfeestjes is het mogelijk om een verjaardagstaart te bestellen. Deze worden gevuld met jam en chocolade-botercrème. De prijs voor een 9-persoons taartje is € 27,-  Graag de kleuren van de taart doorgeven en wat je op de taart wilt hebben
  • Na afloop is het mogelijk om een grote snoeplolly mee te geven voor thuis -  € 1,50 pp
  • Het is mogelijk bij alle feestjes om en glittertattoo bij de kinderen te zetten -  € 2,50 pp

 

 

kinderfeest mozaieken
Kinderfeestje mozaieken
kinderfeestje mozaieken Tilburg
kinderfeest tilburg
thuis kinderfeest
mozaiek kinderfeest