Algemene Voorwaarden

Workshops 

 

Silsplace staat ingeschreven bij de K.v.K. onder nummer: 52594823, BTW-nummer: 151575071B01

 

Onze algemene voorwaarden zijn opgesteld om vooraf duidelijkheid te scheppen waar je bij ons aan toe bent als je bij ons een workshop boekt of DIY pakket koopt.

 

* Wanneer je bij ons een workshop boekt, geef je aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van Silsplace.

 

* Alle Workshops dienen schriftelijk per mail door ons bevestigd te worden. U kunt altijd geheel vrijblijvend een optie op een datum nemen, deze is een week geldig. Indien wij daarna niks van u vernemen behouden wij ons het recht voor om een andere workshop aan te nemen.

 

* De workshops dienen, tenzij anders afgesproken in onze bevestiging, vooraf voor een bepaalde datum aan ons via de bank betaald te worden, deze datum staat in de bevestigingsmail.

 

* De inloopworkshop kunt u tot uiterlijk vier weken voorafgaand aan de workshop kosteloos annuleren, mocht u daarna willen annuleren dan moet u helaas toch betalen, u mag uiteraard wel iemand anders laten deelnemen. Het risico van annuleren ligt ten alle tijden bij de klant.

 

* Als u een workshop heeft geboekt met uw eigen groep en wij u hiervan een bevestiging hebben gestuurd, dan is deze definitief. Tot uiterlijk 60 dagen voor aanvang van de workshop kunt u deze kosteloos annuleren, daarna zijn wij genoodzaakt om de kosten in rekening te brengen. Dit gebeurd volgens de volgende regeling: Indien de workshop binnen 59 dagen voor aanvang van de workshop wordt geannuleerd brengen we 25% van het totaal-bedrag in rekening. Indien de workshop binnen 42 dagen voor aanvang van de workshop wordt geannuleerd brengen wij 100% van het totale bedrag in rekening.

 

*Het risico van annuleren ligt dan ten alle tijden bij de klant (dus ook bij annulering door jullie vanwege het COVID-19 virus -uiteraard zullen we dan een DIY pakket samenstellen, zodat je thuis aan de slag kunt). Als we vanwege een besluit  van de overheid dicht moeten, storten we het bedrag meteen retour.

 

* Als we vanwege een besluit van de overheid dicht moeten (zoals bv bij het COVID-19 virus) dan storten we het bedrag wat jullie hebben betaald aan ons uiteraard meteen terug.

 

* Voor kinderfeestjes (die ook als zodanig bevestigd zijn in de mail of app) geldt dat je deze tot uiterlijk 4 weken voorafgaand aan de datum van het feestje deze kosteloos kunt annuleren of verplaatsen naar een andere datum (mist beschikbaar uiteraard).

 

* Silsplace heeft te allen tijde het recht een overeenkomst, al dan niet reeds afgesloten, te weigeren en/of te beëindigen.

 

* Silsplace kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade die is ontstaan, doordat de workshop op uw (thuis) locatie wordt georganiseerd

 

* Silsplace kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade aan kleding, schoenen etc. Wij adviseren altijd niet uw mooiste kleding of schoenen aan te trekken. Organiseert u een kinderfeestje bij ons, geeft dit dan ook door aan de ouders van de kindjes die uitgenodigd zijn.

 

* Het volgen van de workshop gebeurt op eigen risico, Silsplace kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade in welke vorm dan ook. (dit geldt ook als de workshop bij u thuis wordt georganiseerd).

 

*Bij een kinderfeestje mogen er max. 3 ouders bijblijven, dit ivm de ruimte (tenzij er iets anders is afgesproken met ons).

 

* Het kan voorkomen dat we tijdens de workshop foto’s maken die we op de facebook-pagina van Silsplace plaatsen, als je dat niet prettig vindt, geef dit dan graag van te voren aan, dan zorgen we ervoor dat je uiteraard niet op de foto staat, dat deze foto niet wordt gepubliceerd op social media.

 

DIY pakketten

 

* Silsplace is niet aansprakelijk voor schade die kan voortvloeien uit het gebruik van de door ons geleverde artikelen.

 

*Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, geef je aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van Silsplace.

 

* Op maat gemaakte pakketten kunnen helaas niet geruild worden. Dit zijn alle taarten & bonbonpakketten, en alle pakketten waarbij er verf besteld is.

Andere pakketten kunnen mits ongeopend en ongebruikt binnen 8 dagen teruggestuurd worden naar ons, nadat je ons op de hoogte hebt gebracht, de kosten van retourzenden  zijn voor je eigen rekening. 

 

* De artikelen worden verzonden via DPD of  Postnl.  Silsplace is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging door pakketbezorgers / postbezorgers. Zendingen kunnen verzekerd of aangetekend verzonden worden op verzoek van de klant (via info@silsplace.nl). De extra kosten hiervoor zijn voor rekening van de klant. 

 

* Silsplace is niet aansprakelijk voor foutief geplaatste bestelling of extra verzendkosten die voortvloeien uit een foutief ingevoerd verzendadres.

 

*Als je vergeten ben  nog wat bij te bestellen en het pakket is nog niet verzonden dan kunnen we het er uiteraard nog bijdoen. Als het pakket al is verzonden zul je helaas een nieuwe bestelling moeten plaatsen.

 

*Silsplace is niet verantwoordelijk voor eventuele zet- en/of drukfouten in de website.

 

*Silsplace behoudt zich het recht om de algemene voorwaarden en de inhoud van haar website en prijzen tussentijds te wijzigen.

 

*COPYRIGHT
Niets uit deze website mag gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Silsplace