Workshoplocatie Tilburg

Onze workshopruimte in Tilburg is gelegen in het Noord / Westen van Tilburg. De workshopruimte is gezellig en sfeervol ingericht. Je kunt bij deze locatie gratis parkeren in de straat. Tevens zitten we op 3 km van Tuinhuis Culinair waar je lekker kunt high tea’en / lunchen / naborrelen. Vraag ons naar de mogelijkheden m.b.t een combinatiekorting als je nog bij het Tuinhuis wilt high tea’en (de korting geldt alleen voor de high tea).

Workshoplocatie Moergestel

Onze workshoplocatie is Moergestel  is gezellig en vrolijk ingericht en rolstoeltoegangkelijk (er is geen apart rolstoelentoilet). Je kunt bij deze locatie gratis parkeren voor de deur.  Deze locatie heeft de beschikking over een vaste airco, zodat je in de zomer heerlijk koel een workshop kunt volgen.  We zitten vlakbij het Trappistenklooster, tegen Tilburg-Zuid aan.  Tevens zitten we op 5 min. loopafstand van de markt, waar je allerlei gezellige terrasjes vindt. 

Workshoplocatie Nijmegen

De workshop-locatie in Nijmegen delen we met diverse creatieve ondernemers en ligt nabij het centrum van Nijmegen (1,8 km) en bij  terrasjes en eetcafées. Ideaal voor als je na afloop van de workshop nog een hapje of drankje in de stad wilt doen. Het is een lichte, gezellige en sfeervolle ruimte. Er zijn volop mogelijkheden om  betaald te parkeren in de straat / buurt.

Workshoplocatie Lent

We maken regelmatig gebruik van de locatie in Lent, deze ruimte wordt door diverse ondernemers gebruikt . Het is een gezellige multi funcionele lichte sfeervolle ruimte. De ruimte ligt op 4 km van het centrum van Nijmegen met gezellige  terrasjes en eetcafées. Ideaal voor als je na afloop van de workshop nog een hapje of drankje in de stad wilt doen.  Er zijn volop mogelijkheden om gratis te parkeren in de straat / buurt.

Externe locaties waar we mee samenwerken

Flierefluiter in Hilvarenbeek

Een prachtige locatie midden gelegen in het groen. Deze locatie is geschikt voor groepen t/m 100 personen. Ook kun je hier een BBQ- of tapas- of lunch- arrangement samenstellen. Vanaf 20 personen.

Burgemeester Jansen in Tilburg

 Een sfeervolle en gezellige locatie aan de Piushaven. Na afloop van de workshop kun je hier tot in de late uurtjes naborrelen. Of loop na afloop van de workshop een rondje langs de gezellige boulevard aan de piushaven.

Thiemefoyer in Nijmegen

Een een prachtige locatie in een karakteristiek pand gelegen in de wijk Bottendaal. Het is ook mogelijk om bij een evenement hier nog na te borrelen of te luchen, dineren. Geschikt voor grote groepen

De werkplaats Nijmegen

Een sfeervolle en gezellig locatie op 5 minuten rijden van het centrum. Deze locatie is geschikt voor max. 40 personen.

De 4 Heeren in Nijmegen

Een gezellig en sfeervol eetcafé - restaurant waarin we in de zijzaal diverse workshop kunnen verzorgen. Na afloop van de workshops zijn er volop mogelijkheden om hier te dineren / eten. Wil je liever een uitgebreid Borrel-arrangement dat kan natuurlijk ook.