Leuk dat je onze website bezoekt. Ik ben Sil en ik ben  in  2006 gestart met het organiseren van workshops & kinderfeestjes in Tilburg. Omdat dat al vrij snel goed liep en mijn partner uit Nijmegen kwam ben ik de workshops gaan uitbreiden naar  Nijmegen.

 

Inmiddels hebben we 3 workshoplocaties en  zijn we met een fijn team aan workshopbegeleiders . Wij vinden het leuk om van jullie uitje iets bijzonders te maken en hebben daarbij ook oog voor detail. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel. Als jullie blij naar huis gaan, dan hebben wij ons werk goed gedaan.

 

Je kunt bij ons terecht voor een leuke workshop voor een vrijgezellenfeest, babyshower, personeels-uitje, zussendag, vriendinnenuitje en ook voor een leuke workshop voor een evenement kun je ons benaderen.

 

In 2020 zijn we ook begonnen met het samenstellen van DIY-pakketten en zijn we gestart met de WEBSHOP

 

Je kunt bij ons 7 dagen per week een workshop boeken op een tijd die voor jullie goed uitkomt. Bij al onze workshops zijn onbeperkt koffie/thee/fris & jus inbegrepen, Uiteraard zorgen we ervoor dat er wat lekkers klaarstaat als jullie aankomen.

 

Wij zullen met veel plezier en enthousiasme jullie uitje verzorgen!

 

Groetjes Sil