Online workshops

Online workshops voor bedrijven

Zoek jij een leuke activiteit voor je bedrijfsuitje of teamdag, dan is een gezellige online workshop wellicht iets voor jullie?

Wij organiseren de leukste online taarten workshops & online creatieve workshops voor jullie team. Dit doen we  via Microsoft Teams. 

Online workshops voor vrijgezellenfeest

Wil je een Online workshop als vrijgezellenfeest boeken, ook dat kan bij ons! Het enige  wat je nodig hebt is een telefoon, tablet of laptop de rest regelen wij.

Hoe gaat het in zijn werk

Voor de online workshops kun je kiezen uit alle workshops die bij de  DIY pakketten  in de WEBSHOP staan. Ook de kerstworkshops kunnen we online verzorgen. De kerstworkshops staan niet in de webshop - voor het bestelformulier  voor Bedrijven voor DIY pakketten & online workshops  klik hier

 

Bij alle DIY pakketten zit een duidelijke beschrijving of instructiefilm. Vinden jullie het leuk en gezellig als we de workshop online begeleiden -  koop dan hieronder 2 uur begeleiding erbij. 

Doe het volgende:

  • Overleg met ons de juiste datum voor de ONLINE workshop
  • Kies uit ons aanbod in de WEBSHOP  de workshop die jullie online willen volgen en bestel het aantal pakketten. Je kunt de pakketten op 1 adres laten bezorgen of per adres apart bestellen en apart laten verzenden. 
  • Wil je de bestellingen & keuzeopties en adressen liever in een excel sheet aanleveren dan kan dat uiteraard dan hoef je ze niet apart in te voeren, we zullen dan een factuur voor de totale kosten maken.
  • Koop hieronder 2 uur begeleiding erbij - kijk even met hoeveel personen jullie zijn en vink de juiste optie aan.
  • Wij maken dan per persoon een compleet pakket met alles erop en eraan en gaan de workshop stap voor stap voor doen..
  • Geef ons de mailadressen door van de personen - iedereen ontvangt dan van ons de link voor de ONLINE workshop, Klik op de afgesproken dag en tijdstip op deze link en de rest volgt vanzelf.  De workshop zullen we via microsoft teams  geven. 

Tijdens de online workshop kun je uiteraard  vragen stellen en we doen alles uitgebreid stap voor stap voor. 

We hebben er heel veel zin in en maken er zeker een gezellige middag / avond van.

Wil je bij het DIY pakket 2 uur begeleiding dan kan dat natuurlijk. We zullen jullie via  MS teams uitnodigen en de workshop online verzorgen. Je hoeft de begeleiding maar 1x toe te voegen in de webshop. De meerprijs heeft te maken met het aantal mensen dat de workshop online gaat volgen.

t/m 10 personen - totaal  € 80,-

van 11 t/m 20 personen - totaal € 120,-

van 21 t/m 30 personen - totaal € 150,-

van 31 t/m 40 personen - totaal € 200,-

Vanaf 41 personen -totaal € 250,-