Etagère van servies

Ben je opzoek naar een gezellige workshop etagères maken in de regio Tilburg, dan ben je bij ons aan het juiste adres. De tafel staat uitgestald met servies uit grootmoederstijd en jullie gaan daar zelf een mooie etagère van maken. Daarna worden deze leuk versierd met kralen,  bloemetjes, steentjes etc. Het is ook leuk om deze workshop in combinatie met bonbons maken  of petit-fours maken te volgen, dan heb je meteen wat lekkers om  op de etagère neer te zetten als je thuis komt, tenminste als de bonbons dat halen!

De workshop etagères duurt 1,5uur  en kost € 32,50. Dit bedrag is inclusief alle materialen en koffie/thee/fris met wat lekkers

Programma

Als jullie er zijn beginnen we natuurlijk met een lekker bakje koffie/thee of  fris. met wat lekkers. Daarna leggen we alles uitgebreid uit en gaan jullie aan de slag.  Na afloop van de workshop is er altijd tijd voor een foto-momentje als jullie dat leuk vinden. Is de workshop ter ere van een vrijgezellenfeest of jarige job dan hebben we nog een kleinigheidje!

Locatie

Deze workshop kan gegeven worden op

  • Onze workshop locatie in Tilburg (je kunt hier gratis parkeren)

  • Onze workshoplocatie in Moergestel (je kunt hier gratis parkeren). We zitten helemaal vooraan in Moergestel, tegen Tilburg-Zuid aan.

  • Binnen een straal van 80 km rondom Tilburg / Moergestel kunnen we de workshop ook op jullie eigen locatie verzorgen. (meerprijs € 0,20 cent per km berekend vanaf Tilburg of Moergestel - minimaal 6 personen)